v.v. Hattem 1 5 - 1 (2 - 1) BAS 1
28-4-2018, 14:30 uur
Sportpark het Achterveen, Konijnenbergerweg 2-C Hattem

Af-ge-droogd

BAS is zaterdag met liefst 5-1 onderuit gegaan bij Hattem. De Biddinghuizenaren hadden optisch gezien misschien nog wel wat in de melk te brokkelen, maar maakten geen enkele aanspraak op een enigszins positief resultaat. Het werd vooral een hele vervelende middag.

Laten we er maar niet teveel woorden aan vuil maken, want ieder woord is er eentje teveel. Voor rust kwam BAS, na een 2-0 achterstand, via Luiz Fidom terug tot 2-1, maar dat was uitstel van executie. In de tweede helft maakte Hattem dankbaar gebruik van de geboden ruimte en maakte uiteindelijk nog drie goals. Het resulteerde in een dikke 5-1 nederlaag, waarmee BAS de kansen op nacompetitie een flinke knauw gaf. Volgende week wacht een thuiswedstrijd tegen Olympia '28, aanvang is om 14.30 uur.